Over Maria

Less is more! Ik geloof in de kracht van minder! Want alles wat je leven eenvoudiger maakt, levert energie op voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Daarom begeleid ik vrouwen bij het maken van keuzes over de spullen in hun leven, zodat zij zich kunnen richten op wat belangrijk voor hen is.

Leuk om te weten over mij:

  • Ik omring mijzelf graag met kleur, want het leven is nu eenmaal niet zwart-wit.
  • Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en volg dan ook met enige regelmaat trainingen of lees boeken die mij helpen om te groeien. Die kennis zet ik dan weer in tijdens de coaching van mijn klanten. Win-win dus!
  • Ik ben 37 jaar, getrouwd met Remmer en wij wonen met onze 3 kids in de Hoeksche Waard.
  • Ik barst altijd van de ideeën en meestal ook van de energie.
  • Kernwoorden: no-nonsense, open-minded, verbinding, optimisme & plezier.

En verder:

Ik hou enorm van de mooie dingen in het leven: samenzijn met mijn gezin en vrienden, nieuwe dingen leren en ontwikkelen, een fijne podcast luisteren, lekker koken of een goed boek lezen. Allemaal dingen waar ik graag tijd voor maak.

Tijd is natuurlijk beperkt, en iedereen heeft zo te maken met de uitdagingen in zijn eigen leven om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Mijn extra uitdaging zit in de intensieve begeleiding van onze zoon, waardoor ik slim moet zijn met het indelen van mijn tijd.

En weet je wat ik heb ontdekt? Dat je met de juiste randvoorwaarden superveel tijd en energie kunt besparen. Voor mij zitten die randvoorwaarden in leven met minder. In mijn geval: een fijn, opgeruimd huis, waar ik heen onnodige tijd kwijt ben aan mijn spullen.

Omdat ik daar zelf superveel aan heb gehad, help ik nu jou om datzelfde doel te bereiken: een prettig, opgeruimd huis waarin jij het leven leeft zoals dat bij jou past. En waarin je de tijd hebt om de dingen te doen die voor jou van waarde zijn.

In mijn begeleiding combineer ik op een unieke, creatieve en praktische manier mijn vak als professional organizer met mijn jarenlange ervaring in zorg en welzijn.

Oké, genoeg over mij: wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Ben je klaar met de chaos in je hoofd en in je huis? Wil jij graag minder spullen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier ben je op de juiste plek. Schrijf je hieronder snel in voor een gratis online opruimsessie. Tijdens dat gesprek maken we kennis en bespreken we jouw opruimuitdaging.

Je kunt me ook volgen via Instagram: @gelukkigopgeruimd.nl of connect met mij via Linked-In.

Heb je zin in een frisse dosis inspiratie? Hier deel ik blogs en andere toffe content.

Als opruimcoach en professional organizer ben ik lid van de NOBCO*. Ik sta hiermee als coach garant voor kwaliteit, professionaliteit en ontwikkeling. Ik werk volgens de NOBCO ethische gedragscode.

Nieuwsgierig? Hier vind je mijn NOBCO-profiel.

*Nederlandse Orde van Beroepscoaches