Opruimcoaching

Herken jij dit?

 • Je huis is rommelig, je kasten puilen uit en je zolder staat vol met dozen.
 • Jij hebt steeds het gevoel dat je nog van alles ‘moet’ in je huis. Daardoor lukt het je maar moeilijk om te ontspannen.
 • Je wordt moe en onrustig van je huis, alleen je weet niet zo goed hoe je van je huis weer een heerlijke, rustgevende plek kunt maken, waar je lekker kunt opladen.
 • Je snakt naar een huis waar jij je weer helemaal thuis voelt én lekker kunt ontspannen!

Als professional organizer (een ander woord voor opruimcoach), help ik jou bij het maken van bewuste keuzes over je ruimte, spullen en tijd. Ik ben gespecialiseerd in minimaliseren van spullen. Het uitgangspunt is namelijk altijd: welke spullen maken jouw leven leuker en/of makkelijker? Die spullen verdienen een plek in je leven. Veel van de rest is misschien wel overbodig.

Samen gaan we aan de slag met het opruimen van je huis. Of je nu zin hebt om je hele huis aan te pakken, of je hebt één ruimte in huis waar je vastloopt. Wat het ook is: ik help je bij het maken van keuzes over opruimen én opbergen. Pas na het maken van keuzes, gaan we aan de slag met het handig opbergen van je spullen. Natuurlijk help ik jou van begin tot eind door je opruimproces heen. Samen steken we onze handen uit de mouwen en ik voorzie je van handige tips en tricks die bij jou situatie passen.

Het is dus tijd om in actie te komen! Ook jouw huis kan weer een fijne plek worden waar je je thuis voelt, tot rust komt en nieuwe energie en inspiratie opdoet.

Opruimen levert zoveel meer op dan rust in je huis. Het leert je op een andere manier kijken naar je leven. Naar waar je tijd voor wilt maken. Naar wat de rommel in je huis met je doet. Naar de waarde die je hecht aan bepaalde spullen. Het leert je om los te laten en ruimte te maken voor nieuwe dingen. Zo creëer je het huis en het leven wat bij je past.

Ik ben ondernemer, heb een gezin met 3 kids en ken dus, net als jij, heel goed de uitdagingen die je dan tegenkomt bij het op orde houden van je huis. Maar ik weet ook dat je hier verandering in kunt aanbrengen, zodat je langdurig je huis opgeruimd kunt houden. Dat levert zoveel tijd, ruimte én energie op. Dat gun ik jou ook!

Ik denk graag met je mee en begeleid jou bij:

 • Keuzes maken over de spullen in jouw huis. Wat mag blijven, wat kan weg?
 • Handige manieren opbergen van je spullen bedenken én realiseren.
 • Orde en structuur aanbrengen in je huis, spullen en tijd

Tijd voor actie! Het resultaat van opruimcoaching is:

 • Een opgeruimd huis, waar je heerlijk in kunt leven én tot rust kunt komen.
 • Geen overbodige spullen, overvolle kasten en rommellaatjes meer.
 • En dus: meer tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn voor je.
 • Structuur in je huis, spullen en tijd!

Krijg je er al zin in om lekker aan de slag te gaan! Ik help je graag.

Sta je voor een extra uitdaging? Ook dan help ik je graag!

 • Jij bent mantelzorger of ouder van een zorgintensief kind.
 • Jij hebt een chronische ziekte
 • Jij hebt autisme of ad(h)d

Ook dan help ik je graag op weg. Ik weet uit ervaring dat het dan extra belangrijk is om overzicht te hebben over je tijd, je administratie en je spullen. Ik help je graag hier structuur in aan te brengen op een manier die bij jou en je leven past. Ik doe dit door mijn vak als opruimcoach te combineren met mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige. Wist je trouwens dat je hier in veel gevallen een (deel van) vergoed kunt krijgen via bijvoorbeeld een PGB?

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen in jouw specifieke situatie? Ik bied begeleiding op maat, daar vertel ik je graag meer over tijdens onze kennismaking. Je kunt dan ook al je vragen stellen.

Als professional organizer ben ik (aspirant) lid van de NBPO*. Ik sta hiermee als professional organizer garant voor kwaliteit, professionaliteit en ontwikkeling. Ik werk volgens de NBPO gedragscode. Nieuwsgierig? Hier vind je mijn NBPO-profiel.

*Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.