Heb jij behoefte aan rust, structuur en overzicht in je huis en leven? Sta jij voor een extra uitdaging vanwege ziekte, mantelzorg of een beperking? Ik help je graag!

Hulp met een PGB

Wist je dat het soms mogelijk is om mijn hulp via PGB in te huren? De Wet Maatschappelijke Ondersteuning is erop gericht dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperkingen, mee kan blijven doen in de maatschappij. Wil je weten of dit ook voor jou een optie is? Neem dan even contact op met het sociaal wijkteam of het WMO-loket van je gemeente. 

Wat is jouw extra uitdaging?

Mantelzorger of ouder van een zorgintensief kind

Juist mantelzorg verlenen en zorgen voor iemand die je liefhebt doe je met ontzettend veel aandacht, energie en tijd. Het is dan ook helemaal niet erg om even wat minder tijd te hebben voor je huis en je spullen. Maar wanneer dit langer duurt, merk je dat je niet echt meer tot rust komt in je eigen huis. En dat terwijl je dat zo ontzettend nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je graag op weg als jij dit niet overziet. Ik doe dat vanuit mijn kennis als professional organizer, maar ook vanuit de ervaring die ik heb als ouder van een zorgintensief kind. Met aandacht en liefde denk ik met je mee over passende oplossingen en slimme keuzes die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

 

Je hebt te maken met een (Chronische) ziekte

Wanneer je ziek wordt dan is er vaak van de één op andere dag geen mogelijkheid meer om aandacht te hebben voor de spullen in je huis. Dat is voor even niet zo erg, maar als dit lang doorgaat merk je dat het lastig is om nog te ontspannen in je eigen huis. 

Wanneer je dit herkent, dan is het fijn om hier samen met mij als professional organizer praktische aanpassingen en oplossingen voor te bedenken. Ik help je graag om bewuste keuzes te maken over je spullen, je energie en je tijd. 

Je hebt te maken met autisme of ad(h)d

Herken jij dat het voor jou vaak lastig is om overzicht te houden? Terwijl je daar juist ontzettend veel behoefte aan hebt? Ik kan je helpen om weer meer rust te creëren in je omgeving, zodat de randvoorwaarden in je huis optimaal zijn. Natuurlijk los ik daarmee jouw uitdaging niet op, maar ik help je wel om je huis en je spullen zo in te delen dat het makkelijker wordt voor jou om overzicht te krijgen. Ook kan het helpend zijn om meer structuur aan te brengen in je taken en je tijd, waardoor meer rust ontstaat in je hoofd, ook daarbij kan ik je begeleiden.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen in jouw specifieke situatie? Ik bied begeleiding op maat, daar vertel ik je graag meer over tijdens onze kennismaking. Je kunt dan ook al je vragen stellen.