Less is more

Ik geloof in de kracht van minder! Want alles wat je leven eenvoudiger maakt, levert energie op voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Daarom begeleid ik mensen bij het maken van keuzes over de spullen in hun leven, zodat zij zich kunnen richten op belangrijkere dingen. 

Leuk om te weten over mij:

  • Ik omring mijzelf graag met kleur, want het leven is nu eenmaal niet zwart-wit.
  • Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en volg dan ook met enige regelmaat trainingen of lees boeken die mij helpen om te groeien. Die kennis zet ik dan weer in tijdens de coaching van mijn klanten. Win-win dus!
  • Ik ben 37 jaar, getrouwd met Remmer en wij wonen met onze 3 kids in de Hoeksche Waard.
  • Ik barst altijd van de ideeën en meestal ook van de energie.
  • Kernwoorden: no-nonsense, open-minded, verbinding, optimisme & plezier.

En verder…

Ik hou van lekker koken, een fijn boek lezen, podcasts luisteren, avonturen beleven met vrienden en familie én nieuwe dingen leren.

Maar mijn tijd is natuurlijk, net als die van jou, beperkt en iedereen kent zijn eigen uitdagingen. Ik vindt mijn extra uitdaging in een goede balans vinden tussen mijn gezin mét de intensieve begeleiding van 1 van onze kids, mijn werk als ondernemer, mijn sociale leven én mijn hobby’s. Met de juiste randvoorwaarden bespaar ik heel veel tijd en energie. In mijn geval zijn die randvoorwaarden: leven in een fijn en opgeruimd huis, waar ik geen onnodige tijd kwijt ben aan opruimen en spullen.

Omdat ik weet hoe heerlijk het is om een lekker opgeruimd huis te hebben én omdat ik weet wat een uitdaging dat kan zijn met een druk gezin, help ik jou graag om hetzelfde doel te bereiken. In mijn begeleiding als opruimcoach combineer ik jarenlange ervaring in zorg en welzijn en mijn vak als professional organizer. Op een manier die bij jou past help ik je naar een fijn en opgeruimd leven, zodat jij kunt doen wat voor jou belangrijk is. 

Als opruimcoach en professional organizer ben ik lid van de NOBCO*. Ik sta hiermee als coach garant voor kwaliteit, professionaliteit en ontwikkeling. Ik werk volgens de NOBCO ethische gedragscode.

Nieuwsgierig? Hier vind je mijn NOBCO-profiel.

*Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Oké, genoeg over mij. Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Ben je klaar met de chaos in je hoofd en in je huis? Wil jij graag minder spullen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier ben je op de juiste plek. Schrijf je hieronder snel in voor een gratis online opruimsessie. Tijdens dat gesprek maken we kennis en bespreken we jouw opruimuitdaging.

Je kunt me ook volgen via Instagram: @gelukkigopgeruimd.nl of connect met mij via Linked-In.

Heb je zin in een frisse dosis inspiratie? Hier deel ik blogs en andere toffe content.