Heb jij behoefte aan rust en overzicht in je huis, Maar sta jij voor een extra uitdaging vanwege ziekte, mantelzorg of een beperking? Ik help je graag!

Wil jij graag rust in je hoofd?

Snak jij naar overzicht en structuur in je leven? Ervaar jij onrust in je eigen huis? Mis jij overzicht in je spullen, je tijd en je administratie? En lukt het jou vanwege een ziekte of beperking maar niet om hier wat aan te doen?

Ik help je graag op weg! Ik weet uit ervaring dat het dan extra belangrijk is om overzicht en structuur te hebben. En rust in je hoofd. Want jouw energie en je tijd is kostbaar en kwetsbaar. 

Als opruimcoach kan ik je helpen om weer rust te creëren in je huis. Ik doe dit door mijn vak als opruimcoach te combineren met mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige. Samen met jou ruim ik je huis op en breng ik orde en structuur aan op een manier die bij jou past.

Wist je dat het soms mogelijk is om mijn hulp via PGB in te huren? De Wet Maatschappelijke Ondersteuning is erop gericht dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperkingen, mee kan blijven doen in de maatschappij. Wil je weten of dit ook voor jou een optie is? Neem dan even contact op met het sociaal wijkteam of het WMO-loket van je gemeente. 

Wat is jouw extra uitdaging?

Mantelzorger of ouder van een zorgintensief kind

Juist mantelzorg verlenen en zorgen voor iemand die je liefhebt doe je met ontzettend veel aandacht, energie en tijd. Het is dan ook helemaal niet erg om even wat minder tijd te hebben voor je huis en je spullen. Maar wanneer dit langer duurt, merk je dat je niet echt meer tot rust komt in je eigen huis. En dat terwijl je dat zo ontzettend nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je graag op weg als jij dit niet overziet. Ik doe dat vanuit mijn kennis als professional organizer, maar ook vanuit de ervaring die ik heb als ouder van een zorgintensief kind. Met aandacht en liefde denk ik met je mee over passende oplossingen en slimme keuzes. 

Jij ervaart ontzettend veel onrust in je huis. Je hebt geen overzicht over je spullen. Je mist structuur in je huis. Wanneer je in je leven wordt geconfronteerd met ziekte of een beperking, dan weet je dat niets vanzelfsprekend meer is. 

Je hebt te maken met ziekte

Wanneer je ziek wordt dan is er vaak van de één op andere dag geen mogelijkheid meer om aandacht te hebben voor de spullen in je huis. Dat is voor even niet zo erg, maar als dit lang doorgaat merk je dat het lastig is om nog te ontspannen in je eigen huis. 

Wanneer je dit herkent, dan is het fijn om hier samen met mij als opruimcoach oplossingen voor te bedenken. Zodat jij niet het gevoel krijgt dat je spullen jou de baas worden. Ik help je graag om bewuste keuzes te maken over je spullen, je energie en je tijd. Bijvoorbeeld door handige opbergoplossingen toe te passen, die passen bij hoe jij jouw leven vormgeeft. 

Je hebt te maken met autisme of ad(h)d

Herken jij dat het voor jou vaak lastig is om overzicht te houden? Terwijl je daar juist ontzettend veel behoefte aan hebt? Ik kan je helpen om weer meer rust te creeren in je omgeving, zodat de randvoorwaarden in je huis optimaal zijn. Natuurlijk los ik daarmee jouw uitdaging niet op, maar ik help je wel om je huis en je spullen zo in te delen dat het makkelijker wordt voor jou om overzicht te krijgen.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen in jouw specifieke situatie? Ik bied begeleiding op maat, daar vertel ik je graag meer over tijdens onze kennismaking. Je kunt dan ook al je vragen stellen.