Mijn werkwijze

Ik bied praktische, doelgerichte begeleiding op maat, bij jou thuis. Afhankelijk van je wensen en behoeften stel ik een begeleidingstraject voor waarbij we samen aan de slag gaan om je onrust te veranderen in rust, ruimte en overzicht. Dit doe ik door samen met jou structuur aan te brengen in je spullen, taken en tijd. 

Voor we aan de slag gaan plannen we een vrijblijvend gesprek in waarbij we kennis kunnen maken. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jouw begeleidingsbehoefte ligt en op welke manier ik je daarbij kan ondersteunen. Bovendien is het een mooie kans om te ontdekken of jij je op je gemak voelt bij mij. Dat is namelijk een belangrijke voorwaarde voor een prettige samenwerking én een succesvol traject. 

Mijn Aanbod

natanja-grun-x2s8ghnqmds-unsplash
Begeleiding bij je thuis
  • Plannen, structureren en organiseren van het dagelijks leven
  • Opruimen en ordenen van spullen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing, ziekte en/of overlijden
  • Prikkelarm maken van het huis (bijvoorbeeld bij NAH of adhd, autisme, etc.)
  • Ordenen / opruimen van administratie
  • Aanbrengen van structuur en prioriteiten in dagelijkse activiteiten.
  • Hulp bij regelzaken (bijvoorbeeld rondom zorgaanvragen, verhuizing, etc.)
Begeleiding bij Hoarding

Hoarding, of verzamelstoornis, is een complexe uitdaging die verder gaat dan simpelweg te veel spullen hebben. Het kan leiden tot gevoelens van schaamte, schuld en overweldiging. Herken je jezelf hierin of ken je iemand die hiermee worstelt? Weet dan dat je niet alleen bent en dat er hulp beschikbaar is.

Mijn begeleiding bij hoarding richt zich op het creëren van een veilige, ondersteunende omgeving waarin je stap voor stap kunt werken aan het verbeteren van je welzijn en het vergroten van de veiligheid en geborgenheid van een prettige woonruimte. Ik besef me heel goed dat dit voor jou of je naaste een emotioneel beladen en stressvol proces is. Daarom werk ik zeer nauw samen met jou en is er alle ruimte en aandacht voor wat jij nodig hebt in dit proces. 

Wil je meer weten?

Heb je interesse in mijn aanbod? Of wil je meer weten over samenwerken met mij? Neem contact op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waar je al je vragen kunt stellen.